Återigen stor uppslutning på vår boendedialog i Koppargården

Söndagen den 27 januari genomförde vi på Landskronahem vår tredje boendedialog i Koppargården. Dialogen skedde i två angränsande tält på gräsplanen på Emaljgatan. Även denna gång kom det mycket folk, cirka 200 personer, trots vädret! Snö och slask… Det bjöds på tilltugg från Samirs shop. Grupp 194, Islamiska församlingen, LAB, Hyresgästföreningen, Cityidrott samt Individ- och familjeförvaltningen och Sektion Fritid från Landskrona stad var delaktiga och stämningen var på topp. Barnen kunde roa sig med ballongknytning, ansiktsmålning, pingis, rita och måla med mera.

Syftet med dialogen var att återkoppla från den förra och alla goda idéer som kom in då och informera om:

  • hur vi arbetar vidare kring ombyggnaden av Koppargården 1
  • hur Landskronas största lekplats kan se ut i området
  • hur Landskronahems huvudkontor kommer att se ut
  • nya parkeringsregler i området

Mikael Forsberg, VD på Landskronahem, berättade ingående om att allt som ska ske och det blev en mycket bra dialog med många frågor och funderingar. Han berättar:

– Det känns så roligt att berätta om allt positivt som ska hända! Jag är övertygad om att detta kommer blir hur bra som helst. Utvecklingen i Kopparängen och Silverängen kan bara lyckas tillsammans med våra hyresgäster och det kändes verkligen bra att så många kom och var så engagerade.

Även Landskrona stads stadsdirektör Christian Alexandersson och Tora Broberg, stadsmiljöchef på Landskrona stad, berättade om sin syn på utvecklingen som sker och vilken stor betydelse detta kommer att ha för hela Landskrona som stad.

Stort tack till alla som deltog denna gång!