Stor uppslutning på vår boendedialog i Koppargården

Den 19 juni genomförde vi vår andra boendedialog i Koppargården med stor uppslutning av de som bor i området. Uppskattningsvis kom cirka 400 personer. Syftet med dialogen var att ta reda på hur de boende vill att de nya mötesplatserna ska gestalta sig, vilket är det första steget i utvecklingen av Kopparängen och Silverängen.

Vädret visade sig från sin bästa sida och det bjöds på tilltugg från Good Food och Samirs shop. Föreningarna i området, LAB, Cityidrott samt Individ- och familjeförvaltningen Landskrona stad var delaktiga och stämningen var på topp. Barnen kunde roa sig med sumobrottning, hoppborgar, ballongknytning, ansiktsmålning, trix med boll ihop med BoIS, brandbilar, uppträde av Johan Östberg och såpbubblor. De boende skrev sina förslag på vad de vill att mötesplatserna ska innehålla på stora tavlor inne i ett tält.

– Vi på Landskronahem vill tacka för allas engagemang och alla synpunkter vi fick in kring de nya mötesplatserna som vi nu skapar i området. Verkligen roligt att se att så många vill komma! Vi kommer nu att ta tillvara på alla tips och återkoppla efter sommaren via föreningarna i området. Detta är början på en riktigt bra utveckling som vi vill göra tillsammans med våra hyresgäster, säger Mikael Forsberg, VD på AB Landskronahem.

Stort tack till alla som deltog!