Tack för dina värdefulla svar! Har du vunnit en gratis månadshyra?

Resultatet av kundenkäten som AktivBo genomförde våren/sommaren 2018 visar i stort sett på ett mycket högt förtroende för Landskronahem. I nästan alla frågeområden ligger bolaget över medelvärdet i förhållande till jämförbara bostadsbolag bland de cirka en halv miljon lägenheter över hela Sverige som AktivBo tillfrågat.

55 procent av alla ni som bor hos oss har svarat på enkäten, vilket är en bra siffra. Tack till alla er som därmed hjälper oss att bli bättre på att förvalta ert boende och att kunna ge ökad service! Det är viktigt för oss att alla trivs!

Nu startar vårt arbete med att analysera undersökningen i mer detalj. Det finns så klart skillnader mellan olika områden. Målet är att bli ännu bättre som bostadsbolag, göra punktinsatser där det behövs och ligga i topp på alla index.

 

Grattis till en gratis månadshyra!

Vi vill varmt gratulera nedan fem personer som kommer att få en gratis månadshyra för januari. Tack för era fina motiveringar om varför ni trivs så bra hos oss. Det värmer! Och tack till alla andra som deltog i tävlingen. Vi fick väldigt många fina förslag.

  • Mårten Winnberg, Larvi
  • André Nielsen, Västra Fäladen
  • Anita Leijonberg, Fröjdenborg
  • Zeki Saglamoglu, Koppargården
  • Michael Opstrup, Koppargården

Motiveringar

Mysiga och ljusa bostäder, välskötta trädgårdar och trottoarer, trevliga grannar. Vad kan vara bättre för familjens lycka och gott humör? Det har vi med Landskronahem! Tack!

Älska Landskrona, älska ditt hem, Landskronahem!

I Landskronahem hamnar man aldrig i kläm, gällande sitt hus och hem! Vi aldrig kivas när vi så väl trivas (”) :)

Snabb kontakt, snabb service, tryggt boende. Mitt hem – Landskronahem!

Att känna trygghet i sitt hem, är extra viktigt när man är 75. För den säkerhet JAG känner jag tackar dem! Dem? Vem? LANDSKRONAHEM!!