Projekt/arbeten på gång…

01102013-_MG_5679

Centrum/Öster

Östra Roten

I kvarteret Östra Roten (Nygatan 12 & 14) genomförs en omfattande renovering. Fastigheten har sedan tidigare genomgått en genomgripande fasadrenovering. Samtliga tolv lägenheter får nya kök, badrum och ytskikt. Det är hög kvalitet på materialvalen.

Hela byggnaden får ny ventilation, separat fjärrvärme och fiber från det öppna stadsnätet, som sätts in till varje lägenhet. Alla trapphus fräschas upp med målning och ny belysning. Fastigheten trygghetscertifieras med bl.a. säkerhetsdörrar. Tvättstugan blir på plan 1, miljörum samt cykel- och barnvagnsutrymme på entréplan. Vi sätter in Aptus taggsystem i alla ytterdörrar och postfack en halvtrappa upp.

Hela projektet beräknas vara klart under sommaren 2018.

topvy

vardagsrumREV

kok

 

I kvarteret Östra Förstaden 32 (Tranchellsgatan 49) genomförs det en inre totalrenovering. Här renoveras 18 lägenheter till nyskick med nya kök och badrum. Fönsterna blir nya, ventilationen byts ut och stammarna åtgärdas. Även fasaden renoveras och det sätts upp inglasade balkonger. Hela fastigheten trygghetscertifieras. I källaren blir det säkra förråd samt en ny tvättstuga med elektronisk bokning. Allt kommer stå klart under året.

Fastigheten Östra Förstaden 39 (Tranchellsgatan 41), som renoverades under 2016, kommer att trygghetscertifieras. Tvättstugan får även här elektronisk bokning. Det blir bättre utvändig belysning och vi gallrar buskar. Samtliga dörrar på bottenplan bytes till säkerhetsdörrar. Arbetet beräknas stå klart innan sommaren.

 

Neptun

I Neptun (Regeringsgatan 8, 14 och 18 samt Ödmansssonsgatan 2 och 2A) är saneringen av marken färdigställd. Nu planerar vi för nytt miljöhus, tvättstuga samt en ny innergård. Hela projektet väntas stå klart våren 2018.

 

Fröjdenborg/Väster

Käglan

I samarbete med omsorgsförvaltningen i Landskrona stad genomför vi nu en totalrenovering av fastigheten Käglan (Artillerigatan 15) till ett havsnära trygghetsboende på väster. Boendet kommer bestå av åtta mindre tvårumslägenheter och fem lite större. På markplan finns gemensamma utrymmen, lokal för sociala aktiviteter samt tillgång till en aktivitetsledare vid vissa tider under veckan. Det görs en både inre och yttre helt planmässig ombyggnation av den befintliga byggnaden. Det kommer att byggas helt nya inglasade balkonger. Som en extra bonus kommer det också byggas en bastu i källaren.

Boendet vänder sig till dig som är 70 år och äldre och vill ha ett eget boende, men kunna ha ökad möjlighet till social samvaro tillsammans med en aktivitetsledare och tillgång till gemensamma utrymmen. Aktivitetsledarens roll är att vara inspiratör och möjliggörare som tillvaratar hyresgästernas intressen, idéer och förmågor. Tillsammans med hyresgästerna organiserar denna person aktiviteter, både i och utanför trygghetsboendet. Aktivitetsledaren kommer att vara anställd av omsorgsförvaltningen i Landskrona stad.

Planerad inflyttning är i april 2018.

Är du fyllda 70 år och intresserad? Registrera dig i så fall på vår hemsida och gör sedan en intresseanmälan då ett ledigt objekt dyker upp!

 

narbild aldre par

vattentornet

 

Västra Fäladen

Bonden

Vi kommer att renovera flertalet badrum på Bonden 4. Det innebär att det blir nya ytskikt, kakel och klinker, förbereder för tvättmaskin, handdukstork med el samt duschväggar. Det blir också ny komplett frånluftsventilation. Vi startar i slutet av mars och beräknas vara klara under 2019.