Projekt/arbeten på gång…

01102013-_MG_5679

Centrum/Öster

Östra Roten

I kvarteret Östra Roten (Järnvägsgatan/Norra Långgatan) genomförs en renovering av fasad samt byte av tak och alla fönster. Arbetet beräknas stå klart i början av året. I samma kvarter (Nygatan 12 & 14) påbörjar vi också en inre totalrenovering inom kort.

Läs mer här!

Neptun

Kvarteret Neptun (Östergatan) genomgår en en yttre och inre renovering. Arbetet beräknas vara klart under hösten 2017.

Läs mer här!

Banér

I kvarteret Banér, Landskronas bibliotek, sätter vi in nya glaspartier till hörsalarna samt en ny entrédörr till caféet, som kan nås utifrån gatan. Detta beräknas vara klart i mars/april.

 

 

470Frödenborg1

Fröjdenborg/Väster

Fröjdenborg 30

Vi är i ett slutskede av badrumsrenoveringar och stambyten inom Fröjdenborg 30. Säbygat 9 byggs om just nu och Säbygat 11 står klar. Efter att dessa adresser är klara är alla badrum renoverade i området. Den sista gården renoveras just nu och beräknas stå klar under våren. Här blir det bland annat pergola, boulebana, grill och fint konstgräs.

Käglan

Under våren påbörjar vi i samarbete med Omsorgsförvaltningen i Landskrona stad en totalrenovering av Käglan till ett havsnära trygghetsboende på Artillerigatan. Boendet kommer bestå av åtta mindre tvårumslägenheter och fem lite större.

Läs mer här!